Despre Noi

Acces  Consulting S.R.L. este o companie fondată în anul 2016.

Suntem o companie integrată și independentă, specializată în furnizarea serviciilor de  contabilitate dintre care: înregistrarea și lichidarea întreprinderilor, , servicii de evidență contabilă, restabilirea evidenței contabile, întocmirea și prezentarea tuturor rapoartelor și declarațiilor, consultații în domeniul fiscal și financiar.

Oferim asistență antreprenorilor, investitorilor privați și entităților publice la fiecare etapă a dezvoltării lor.

Principiile Noastre

Diversitate & Respect

Clienții se bazează pe talentul și competența noastră, iar membrii echipei definesc calitatea acesteia. Respectul pentru fiecare și contribuția lor fac parte din ceea ce suntem. Apreciem diferențele și diversitatea, știind că perspectivele noi fac organizația noastră mai echitabilă și mai puternică.

Excelență tehnică

Toate proiectele și activitațile  au ca prioritate furnizarea celui mai bun serviciu posibil către clienții noștri. Prin urmare, continuăm să implimentăm în mod constant cel mai înalt nivel de excelență tehnică și calitate în tot ceea ce facem. Prin inovație și dezvoltare, ne propunem să satisfacem toate așteptările părților interesate.

Integritate

Furnizarea de servicii excelente este o necesitate, dar ea nu ar însemna mult fără rigurozitatea morală pe care ne-o datorăm nouă înșine și clienților noștri. Integritatea reprezintă temelia relațiilor noastre în cadrul organizației, precum și a relațiilor cu clienții și părțile interesate.

Responsabilitate

Companiile durabile sunt companii responsabile. Credem în responsabilitate, responsabilitatea pentru comportamentul nostru personal și profesional. Ne pasă de modul în care munca noastră poate afecta comunitățile și ne dorim să facem diferența.

Cum devii client Acces Consulting

Pentru a solicita o consultație gratuită.

Meniu
Messenger icon
Send message via your Messenger App